I Mrs Noa|Mijn kunstzinnige meesteres - Mistress Noa | Meesteres Noa

Login

Register

Login

Register

Mrs Noa|Mijn kunstzinnige meesteres

In de afgelopen jaren heb ik heel wat pikken gezien en dacht kom ik maak er wat leuks en mooi van.Vandaar Cock & Cum fotoboek (pdf).In Cock & Cum kun je mijn kunstwerken zien van slaven pikken en korte geile verhalen.Ik ben toch de kunstzinnige creatieve meesteres?
Maar voor nu een verhaal.


Potverdorie sta toch eens stil man! Het is al de zoveelste keer dat ik je vraag om stil te staan. En jij daar in die hoek! Kop naar beneden! Wie heeft gezegd dat je op mocht kijken?! Stelletje randdebielen bij elkaar!’

Mijn meesteres was boos en geïrriteerd dat hoorde ik aan haar stem. Vlug keek ik naar de grond en durfde niet meer op te kijken. De pijpslet aan de andere kant stond vastgebonden. Hij had het daar zwaar te verduren aan die verwarmingsbuis. Het was hartje winter maar hier binnen was het wel 30 graden. Mijn meesteres houdt van een warm huis. Ze is de tropische warmte gewend van haar geboorteland Suriname. Daarom was ze thuis ook altijd luchtig gekleed. Meestal had ze een strak kort sexy jurkje aan met jarretels zwarte naadnylons, high-heels of hoge laarzen. Wat ik het mooiste en geilste aan haar vind zijn haar grote ronde borsten en dat niet alleen. Ze heeft nooit een slipje aan. Soms probeert ze netjes te bukken als ze wat van de grond moet rapen en dan vang ik een glim op van haar poesje. En dat vind ik zo geil: zo’n heerlijke, geile glimmende donkere poes. Soms heb ik het idee dat ze expres bukt om mij op te geilen en daarna te straffen omdat ze weet dat ik het kijken natuurlijk niet kan laten. Dan pakt ze haar gemeenste zweep, de bullwhip en neemt me onderhanden.

Mijn meesteres moet altijd een goede reden hebben om mij te straffen, ik ben immers haar poets- en huisslaaf. Ze heeft me daarvoor aangenomen na een uitvoerige sollicitatieprocedure en testfase. Ik heb haar te dienen in alles in het huishouden wat zij wenst en nodig acht. Echt in alles.

Maar nu sta ik hier als model met twee anderen in een te kleine kamer waar het 30 graden is. Ze tekent ons van achter haar schildersezel in een luchtig gekleed sexy jurkje met een heerlijk koud glas limonade. Dat is niet de eerste keer dat we model staan, want mijn meesteres is ook een zeer succesvol kunstenares. We staan ons rot te zweten, beiden vastgeketend in een dikke bontjas. Een van haar slaven masseert haar voeten met zijn tong, daar houdt ze van. Lekker ontspannend. ‘Dat heb ik wel nodig met een stelletje sukkels als jullie, die ik alles moet voorkauwen en steeds moet zeggen stil te staan. Daar word ik zo moe van’, zegt ze dan.

Al langer dan een uur sta ik nu vastgeketend met een paar venijnig pijnlijke tepelklemmen en er hangen ook gewichten aan mijn ballen. Ik hield het even niet meer en bewoog, toen mijn meesteres me terecht wees en me toesnauwde. Mijn meesteres is een veelzijdig kunstenares. Ze is pas begonnen met tekenen, maar ze fotografeert, maakt videos, componeert muziek en ontwerpt prachtige designs voor allerlei producten van t-shirts en jurkjes tot muurdecoraties en telefoon-hoesjes. Al jaren doet ze dat, zo lang ik haar ken. Ik ben dan ook een groot bewonderaar van haar en heb verschillende kunstwerken in mijn huis, zo moet ik ook thuis steeds aan haar denken. Heerlijk, vind ik dat. Vandaag wil het tekenen echter niet zo vlotten, lijkt het. Het duurt een eeuwigheid dit poseren. Of doet ze dit expres om ons te pesten. Je weet het nooit met mijn meesteres, want ze heeft soms van die stiekeme gemene plannetjes.

Intussen zweet ik me rot en heb ik dorst. Ik heb het idee dat ze de hele tijd stiekem in zich zelf te lachen om ons, terwijl ze aan het tekenen is. Ik ben wel erg benieuwd hoe het geworden is.

‘Ik stop er mee’, zei ze plotseling. Ik keek op en zag hoe mijn meesteres van haar kruk sprong en naar de pijpslet liep. Aan zijn haren trok ze zijn hoofd ruw omhoog en ging wijdbeens boven hem staan, terwijl hij nog altijd vastgeketend zat aan de verwarmingsbuis. Hem aankijkend zei ze: ‘Bek open! Je zult wel dorst hebben, kom hier met die varkenskop van je en drink.’ Mijn Meesteres voelde dat ik keek, draaide zich lachend om en zei knipogend: ‘als ik klaar ben met plassen krijg je de restjes je mag me droog likken.’ Een waterval van haar heerlijke warme plas stroomde naar beneden recht in de mond van de pijpslet. Het kwam over zijn gehele gezicht en ze lachte gemeen. Je kon goed aan haar merken dat ze ervan genoot vooral als haar plas af en toe in zijn neusgaten terecht kwam waardoor hij even moeilijk kon ademen. Nadat ze klaar was liet ze de haren van haar pijpslet los en kwam ze langzaam en uitdagend naar mij gelopen. Vlak voor me bleef ze staan en spuugde onverwachts recht in mijn gezicht. Ondertussen trok ze heel hard de tepelklemmen van mijn tepels. Damn wat deed dat pijn zeg! Alsof dat nog niet erg genoeg was gaf ze me ook nog een harde klap met haar vlakke hand in mijn gezicht en trok me aan mijn oren. Fluisterend zei ze dat ik ‘heerlijk’ gepijpt zou worden door haar pijpslet. Het was rustig geweest vandaag met weinig sessies, dus die pijpslet had nog geen sperma naar binnen gekregen. Het was een echte slettebak! Ik ben wel vaker door hem gepijpt. Pijpen dat kon hij wel dat moet ik eerlijk toegeven, maar ‘heerlijk’, dat was haar mening meer. Zij geniet altijd als slaven elkaar pijpen.

Mijn meesteres maakte me los en pakte haar vacuümpomp en zette die recht op mijn verschrompelde penis en tegelijkertijd deed ze mijn bontjas uit. Mijn penis hing er echt zielig bij. Wat wil je na al die tijd dat die gewichten aan mijn kloten hebben gehangen. Mijn meesteres spuugde in haar handen en begon mijn penis vakkundig onderhanden te nemen en het duurde ook niet erg lang dat mijn pikkie een hele grote jongen was. Hij was bikkelhard geworden alleen maar door naar mijn meesteres haar geile tieten te kijken en natuurlijk haar geile sexy outfit en haar hoge high-heels. Daar had ik al genoeg voldoening aan om een stijve te krijgen. MMM heerlijk. Uit mijn ooghoeken zag ik hoe die hoerige geile pijpslet als een braaf hondje al watertandend met zijn zaadvragende ogen naar mijn pik zat te kijken. Hij hoopte natuurlijk dat ik zo snel mogelijk klaar zou komen om me leeg te zuigen. Sorry slettebak Jammer voor je het is nu mijn moment, ik wil heerlijk genieten. Ik heb me net opgeofferd om een paar uur in een maffe bontjas te staan, dacht ik bij mezelf.

In tussentijd voelde ik de kracht van de vacuümpomp zijn werkmensen en de zachte lippen van mijn meesteres aan mijn tepels, terwijl ze af en toe er hard in beet met haar tanden. Oh wat vond ik dit toch zo geil, ik kon het niet meer in houden. Ik hield het niet meer en riep: ‘Meesteres ik ga komen! Ik kom!’ Als een dolle dwaze hond kwam de pijpslet net op het juiste moment aan gesneld om mijn zwaar gevulde pik helemaal leeg te zuigen. Ik hoorde mijn Meesteres lachen, zoals altijd genoot ze van dit homo-erotische tafereeltje. En die pijpslet? Hij deed het prima, ook zoals altijd. Het wat een geslaagde dag. En de tekening? Dat moet je maar aan mijn Meesteres vragen.

Share this postLeave a Reply

Categories