I Gedachten van slaaf Hope - Mistress Noa | Meesteres Noa

Login

Register

Login

Register

Gedachten van slaaf Hope

Al meer dan 25 jaar zit ik in de wereld van SM. Heb al heel wat ervaringen in mijn leven opgedaan met verschillende Meesteressen. In het begin was het eerst experimenteren wist toen ook niet waar ik eigenlijk van hield. En had toen in die tijd boekjes gekocht Massad en Slave girl en Doma. Daar stonden ook studio’s in waar je een sessie kon boeken. Vond het wel spannend om door een vrouw gedomineerd te worden. En mijn voorkeur ging altijd uit naar een Meesteres in een kort leren rokje schoenen of laarzen met hoge naaldhakken. En een sexy topje.

Door slaaf Hope

In het begin deed ik toen aan soft SM. Bondage daar kickte ik op hulpeloos vastgebonden op een bed of tafel en mij helemaal over te geven aan de wensen van de Meesteres. Begon eerst met soft tepelklemmetjes en mijn pik werd dan op een speciale manier afgebonden. En werd dan ook wasknijpers op mijn pik geplaatst en mijn balzak. En daarna met een zweepje bewerkt. Naarmate de tijd verstreek werd ook mijn verlangen naar pijn groter en besefte dat ik geilde op pijn. De tepelklemmetjes werden venijniger en er werd ook geëxperimenteerd met naalden in mijn tepels. Ook werd er kaarsvet op mijn tepels en de vlam van de kaars dicht bij mijn tepels gebruikt. Om mij de kick van pijn te voelen. Na jaren werd het steeds extremer zo werd ik ook door een sigaret gebrandmerkt op mijn tepels door een Meesteres.

Sperma slikken
En mijn onderdanigheid ging steeds verder om te dienen en mijn Meesteres te gehoorzamen. Zo werd ik ook eens een keer meegenomen naar een kinky SM-party in België door mijn Meesteres. En daar was een ruimte waar ik midden in werd geplaatst. Rondom waren er allemaal gaten en daar kwamen toen allemaal pikken te voorschijn die ik voor mijn Meesteres moest pijpen en tegelijk met mijn hand ze af moesten trekken en klaar laten komen. En hun sperma door te slikken.

Ketting

Naarmate de tijd verstreek ging ik verder met het ontdekken van de SM. Ging met een Meesteres naar Slaven party’s waar ik werd gebruikt en vastgebonden op een tafel in mijn mond werd geneukt door mannen. En klaar kwamen in mijn mond en over mijn gezicht. Terwijl mijn Meesteres mijn kontje uitwoonde met een voorbinddildo. En daarna door mijn Meesteres over mijn gezicht en in mijn mond werd gepist en ook door andere vrouwen als toilet werd gebruikt. De laatste jaren heb mijn aandachtsgebied laten vallen op een donkere Meesteres. Ik vind het geil als een blanke Slaaf te mogen dienen en ook daar moest ik zwarte pikken pijpen en werd gebruikt als haar toilet. En werd ook door de Meesteres gebrandmerkt op mijn linker bovenarm met een sigaret. En mijn Meesteres gaf mij veel pijn op mijn tepels met haar stiletto hakken. En nam mij ook met een voorbinddildo. Een lange dikke zwarte dildo die ze mij diep in mijn mond stopte en neukte mijn mond ermee tot achter in mijn keel. Mijn Meesteres gebruikte mijn mond als haar asbak. En spuugde in mijn mond en moest alles doorslikken. Zo plaatste mijn Meesteres een trechter in mijn mond en moest haar helemaal leegdrinken als haar toilet.

Gebruikt worden
Mijn droom is nog door een groep van donkere dames en heren gebruikt te worden. Door mijn Meesteres vastgebonden te worden op een lage tafel midden in de studio hulpeloos en de dames mij te laten gebruiken kutjes en kontjes te likken. En mij als hun toilet te laten gebruiken. En gelijktijdig door mijn Meesteres te laten nemen met een voorbinddildo. En de heren mijn mond neuken met hun grote zwarte pikken en het sperma in mijn mond lozen en doorslikken. Zo is mijn leven en de jaren voorbij gegaan in het wereldje van de SM.
Hoop er nog lang van te genieten in deze wereld.

Slaaf Hope

Heb jij ook een fetisj verhaal dat je wil delen? Mail me.
mistress.noa@hotmail.com

Share this post
  , , , , , , , , , ,


Leave a Reply