I Deel jouw verhaal - Share your story - Mistress Noa | Meesteres Noa

Login

Register

Login

Register

Deel jouw verhaal – Share your story

English text version below)

Deel jouw verhaal

Ik ben benieuwd naar jouw spannende Fetish, BDSM ervaring of fantastie verhaal

Heb je zelf een spannende fetish/bdsm ervaring meegemaakt?, een eigen (fetish) fantasie verhaal verzonnen?, of een stout, home-made (uniek) flimpje, gedicht of fotoverhaal gemaakt dat je graag met mij en andere fetish liefhebbers wilt delen? Dan hoor ik graag van je. Voorwaarde is wel dat je het nog niet eerder ergens anders gepubliceerd hebt.Je kunt het emailen naar: noa.productions@outlook.com

Wanneer je bestanden groter zijn dan 5mb, kun je ze versturen via: www.wetransfer.com

 

Geef wel even duidelijk aan of je anoniem wens te blijven – of dat je jouw naam er bij vemeld wilt hebben.

Als ik tevreden ben met wat ik krijg, … geef ik je misschien wel iets terug. :) Liefs, Meesteres Noa.

(Ik behoud het recht om eventuele redactionele/layout technische aanpassingen te maken en bij het insturen ga je automatisch akkoord met mijn algemene voorwaarden.)

Deel jouw verhaal

I’m curious about your exciting fetish, BDSM experience or fantasy story

Have you experienced an exciting fetish, BDSM experience yourself? Or did you write your own fetish fantasy story maybe? or even recorded a naughty, home-made video, poem or photo story that you would like to share with me and other fetish members? Then I would like you to send it to me. However, only if your item isn’t published somewhere else before.You can e-mail it to: noa.productions@outlook.com

When your files are bigger than 5mb, you can use the free filetransfer service: www.wetransfer.com

Please clearly mention in your e-mail if you would like to remain anonymous or if you would like to have your name published also.If I like what I receive,… I might even give you something in return. :) Love, Mistress Noa.

(If needed/required, I will make small editorial changes concerning text/layout before publication. By sending your files to me, you automaticly agree with my general terms and conditions.)

Enjoy-the-music