I Biography - Mistress Noa | Meesteres Noa

Login

Register

Login

Register

Biography

  • Geboren in: Suriname (Javaans / Surinaamse ouders)
  • Oogkleur: Bruin
  • Lengte: 1’60 cm
  • Gewicht: 65 kg

  • Schoenmaat: 39
  • Kleding maat: Op aanvraag
  • Piercing(s): Oor / Navel
  • Tatouage(s): Voet

1-SAM_6967

Introductie

Mistress Noa is op 5 jarige leeftijd naar Nederland gekomen en woont al ruim 38 jaar in Nederland. Ze is de oudste uit het gezin van 3 kinderen en moeder van twee kinderen. Ze heeft de opleiding detailhandel gevolgd en is op jonge leeftijd samen met een goede vriendin in de showbusiness gestapt. Ze verzorgden samen spectaculaire shows in clubs en discotheken waarin onder meer exotisch, modern dansen, vuur spugen, over hete kolen lopen, spannende hypnose acts, slangen/vogel spinnen werden gebruikt om het publiek op bijzondere wijze te vermaken. Al gauw bleek dat Mistress Noa zichzelf meer dan gewoon aangetrokken voelde tot verschillende onderdelen van de (BD)SM wereld en besloot hier haar verdere carrière van te maken.
Ze richtte haar eigen entertainment group en productieteam op waarmee ze haar extreme (entertainment) fantasie kon vervullen. Haar teamleden functioneren als echte paarden die Mistress Noa al galloperend vooruittrokken en Mistress Noa in haar wagen een opvallende podium appearance gaf. Hierbij werden toen al attributen als kaarsen en zweepjes gebruikt om haar fantasie werkelijkheid te maken.
4-IFeel_Myself

Veel geleerd bij Domination Palace

Via een goede vriendin kwam Mistress Noa in contact met Domination Palace in Valkenswaard. Ze had nog geen idee wat ze er allemaal van moest verwachten, maar toen ze eenmaal het pand betrad en met verschillende enthousiaste mensen had gesproken, was ze meteen verkocht. Dit sprak haar aan en was precies wat ze zocht om haar eigen spannende ideeën professioneel verder te kunnen ontwikkelen in een professionele, veilige, beschermde omgeving. Er ging een hele nieuwe wereld met mogelijkheden voor Mistress Noa open.
Zo kon ze bij Domination Palace veel technieken leren, haar eigen nieuwe concepten uitproberen en inspiratie opdoen op verschillende gebieden om zo haar eigen fetish showbusiness ideeën verder te ontwikkelen. Wat destijds begon als een korte, tijdelijke carriere, heeft uiteindelijk meerdere jaren geduurd.
3-PhotoBook_promo

Mistress Noa – Creatieve Duizendpoot

Maar aan al het goede komt een eind. Mistress Noa vond het na enkele hele fijne jaren, – waarin ze met veel verschillende, prettige mensen bij Domination Palance samengewerkt had – toch tijd geworden om haar eigen vleugels creatief (weer) uit te slaan. Als professionele meesteres had ze voor haar gevoel het creatief plafond bereikt. Mistress Noa had nog veel fetish ideeën, creatieve wensen en uitdagingen die ze met beide handen aan wilde pakken om zichzelf nog verder met fotografie, muziek en video/film creatief door te kunnen ontwikkelen.[/one_half]

Mistress Noa heeft altijd graag haar eigen verhalen, muziek, photo’s, videoclips/films in de BDSM scene willen realiseren. Als een echte creatieve, multimediale duizendpoot gaat ze geen enkele uitdaging uit de weg en heeft ze zich de afgelopen jaren verder verdiept in het componeren van muziek en het regiseren, filmen en monteren van bijzondere multimedia fetish ervaringen.

Cover05-cut

…Toch liever Mistress Noa

Uit respect voor de klantrelaties van haar werkgever Domination Palace in Valkenswaard, heeft Mistress Noa na haar vertrek destijds een eigen, nieuwe start gemaakt met een tijdelijke andere werknaam en is vervolgens een aantal jaren als professionele meesteres onder de naam ‘Mistress Candy’ werkzaam geweest.[/one_half]

Inmiddels jaren verder – en vele spannende, leerzame fetish ervaringen rijker – is het oude concurrentiebeding niet meer van toepassing en heeft ze de destijds gekozen – tijdelijke werknaam – weer verruild voor haar favoriet: Mistress Noa (Meesteres Noa).

SAMSUNG CSC